OSMANİYE / TOPRAKKALE - Atatürk Ortaokulu

Atatürk Ortaokulu

Dağıstan Mahallesi Maraşal Fevzi Çakmak Caddesi 130/1 Toprakkale/OSMANİYE
Vizyon
Milli Eğitimin temel ve özel amaçları ve ilkeleri doğrultusunda, bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini; bilgili, becerikli, ahlaklı ve öz güvenli olmalarını, problemlerin çözümünde bilimsel yöntemin kullanılma gerekliliğini kavramalarını, bilgi toplumunun gereksinimi olan araştırmacılar olarak yetişmelerini, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Vatanına, milletine, milli ve manevi değerlerine bağlı bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır.
Misyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden,yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli çağdaş, demokratik,ulusal değerleri koruyup geliştirecek evrensel değerlere ulaşmayı amaçlayan, ortak insanlık mirasına katkı yapma sorumluluğunu taşıyan bireyler yetiştirmektir.
Başlama:08.40 - Bitiş: 15.00
Ulaşım
Okulumuzun ilçe merkezinde olması hasebiyle ulaşım problemi bulunmamaktadır.Dolmuş güzergahına da yakındır.
Dağıstan Mahallesi maraşal Fevzi Çakmak Caddesi 130/1 Toprakkale-OSMANİYE
İLÇE MERKEZİ